Skriftlig retur- och återbetalningspolicy

Hos FyndigaHem har du alltid 30 dagars ångerrätt. Som kund står du själv för fraktkostnaden. 

När din retur mottagits behöver den godkännas av FyndigaHem, vid en ogiltig retur återkopplar vi till dig via mail.

Vid retur står du för risken för varan och det är därför mycket viktigt att varan returneras i en oskadad originalförpackning och att alla eventuella tillbehör och manualer också skickas med. Använd gärna originalkartongen din order kom i som yttre emballage vid retur. 

Lägg med en lapp i paketet med ditt ordernummer samt kontaktuppgifter och skicka gärna paketet spårbart (ej REK) för att underlätta returhanteringen. 

För att vara berättigad till retur måste din vara vara i samma skick som du fick den, oöppnad och oanvänd, med etiketter och i originalförpackningen. Du behöver också ha kvittot eller köpbeviset.  
 

För att returnera din produkt, skicka ett e-postmeddelande till info@fyndigahem.com. Vi hjälper dig därifrån.

Du kan alltid kontakta oss för alla returfrågor på info@fyndigahem.com  
 
Skador och problem 
Vänligen kontrollera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad eller om du får fel vara, så att vi kan utvärdera problemet och rätta till det. 
 
Undantag / engångsartiklar 
Vissa typer av varor kan inte returneras, som ömtåliga varor (som mat, blommor eller växter), anpassade produkter (som specialbeställningar eller personliga föremål) och personliga vårdprodukter (som skönhetsprodukter). Vi accepterar inte heller returer för farligt material, brandfarliga vätskor eller gaser. Vänligen kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring din specifika vara. 
 
Tyvärr kan vi inte ta emot returer på reavaror eller presentkort. 
 
Utbyten 
Det snabbaste sättet att säkerställa att du får det du vill ha är att returnera varan du har, och när returen har accepterats, gör ett separat köp för den nya varan. 
 
Europeiska unionen 14 dagars ångerfrist 
Oavsett ovanstående, om varan skickas till Europeiska Unionen, har du rätt att returnera din beställning inom 14 dagar, oavsett anledning och utan motivering. Som ovan måste din vara vara i samma skick som du fick den, oanvänd eller oöpnnad, med etiketter och i originalförpackningen. Du behöver också kvittot eller köpbeviset. 
 
Återbetalningar 
Vi kommer att meddela dig när vi har tagit emot och inspekterat din retur och meddelar dig om återbetalningen godkändes eller inte. Om den godkänns, återbetalas du automatiskt med din ursprungliga betalningsmetod inom 10 arbetsdagar. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen också. 
Om det har gått mer än 15 arbetsdagar sedan vi godkände din retur, vänligen kontakta oss på info@fyndigahem.com.